Hyppää sisältöön
Cedis otofloss puhdistusnauha

Alennus

11.05 13.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 13.00.

Cedis Otofloss puhdistusnauha -pakkauksessa 30 kpl kertakäyttöisiä puhdistusnauhoja.

Taipuisa, pehmeä ja kestävä puhdistusnauha korvakappaleiden ja korvakäytäväkojeiden ilmastointikanavan ...

Cedis Otofloss puhdistusnauha -pakkauksessa 30 kpl kertakäyttöisiä puhdistusnauhoja.

Taipuisa, pehmeä ja kestävä puhdistusnauha korvakappaleiden ja korvakäytäväkojeiden ilmastointikanavan puhdistamiseen. Puhdistusnauhat ovat kertakäyttöisiä ja ne toimitetaan kätevässä säilytysrasiassa. 

Kuulolaitteiden korvaosien säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, jotta kuulolaite toimii normaalisti. Tukkeutunut ilmastointikanava voi vääristää kuulolaitteen äänen vahvistusta saaden äänet kuulumaan tukkoisilta.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Puhdistusnauhan käyttöohjeet:
  1. Pujota Cedis Otofloss puhdistusnauha korvakappaleen tai korvakäytäväkojeen ilmastointikanavaan
  2. Vedä lanka ilmastointikanavan läpi, jolloin kanava puhdistuu.
  3. Heitä käytetty lanka roskiin.

Puhdistusnauha soveltuu myös korvakappaleen äänikanavan kuivaamiseen pesun jälkeen.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Mitä puhdistustarvikkeita tarvitsen?

Kuulokojeita on eri tyyppisiä ja niille suositellut puhdistustarvikkeet ovat erilaisia:

Perinteisien korvan takana pidettävien kuulokojeiden, eli korvantauskojeiden (BTE-kojeet) puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kuulokojeen pinnan puhdistaminen, korvakappaleen pesu ja kuivaus, väliletkun vaihtaminen, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvantauskojeen ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Kuuloke korvassa -kuulokoje (RIC, RIE, RITE) on korvan takana pidettävä kuulokojemalli, jossa on pieni kuuloke korvan sisään menevän johdon päässä. Nämä tunnetaan usein myös nimellä tippikoje. Kuuloke korvassa kuulokojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu Kuulokojeen pinnan ja mikrofonien puhdistaminen,  tippien ja vahasuojien vaihtaminen, kojeen kuivaaminen tarvittaessa, korvageelin käyttö, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit kuuloke korvassa -kuulokojeiden ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Korvakäytäväkojeet (IIC, CIC, ITC ITE) ovat yksilöllisesti mittatilaustyönä korvakäytävän mukaan valmistettuja kuulokojeita, jotka sijaitsevat kokonaan tai osittain korvakäytävässä. Korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kojeen pinnan puhdistus, vahasuojan tarkastaminen ja tarvittaessa vaihtamine, kojeen säännöllinen kuivaaminen ja ilmastointiaukkojen puhdistaminen, sekä korvageelin ja tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Haku