Hyppää sisältöön
Multitool-työkalu

Alennus

2.55 3.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 3.00.

MultiTool-työkalu on kätevä työkalu kuulolaitteen puhdistamiseen ja korvavahan poistoa varten korvaosista.  Tuote on uudistunut ja korvaa aiemmin myydyn työkalun.

Huom! MultiTool on pidettäv...

MultiTool-työkalu on kätevä työkalu kuulolaitteen puhdistamiseen ja korvavahan poistoa varten korvaosista.  Tuote on uudistunut ja korvaa aiemmin myydyn työkalun.

Huom! MultiTool on pidettävä vähintään 30 cm etäisyydessä luottokorteista ja magneetille herkistä laitteista.

Puhdistustyökalu vastaa aiemmin myynnissä ollutta magneettikynää, mutta on pienikokoisempi ja näin ollen kulkee helposti mukana.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Multitool-työkalussa olevalla harjalla voi puhdistaa kojeiden korvaosien kanavat ja mikrofoniaukot (varovasti). Harjan päässä on magneetti, joka helpottaa kuulokojeen paristojen vaihtamista. Työkalu sisältää myös metallilangasta tehdyn lenkin korvavahan poistoa varten. Suosittelemme kuitenkin vahasuojan säännöllistä vaihtamista.

Multitool-työkalu sisältyy myös Kuulokojeen säilytyskoteloon.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Mitä puhdistustarvikkeita tarvitsen?

Kuulokojeita on eri tyyppisiä ja niille suositellut puhdistustarvikkeet ovat erilaisia:

Perinteisien korvan takana pidettävien kuulokojeiden, eli korvantauskojeiden (BTE-kojeet) puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kuulokojeen pinnan puhdistaminen, korvakappaleen pesu ja kuivaus, väliletkun vaihtaminen, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvantauskojeen ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Kuuloke korvassa -kuulokoje (RIC, RIE, RITE) on korvan takana pidettävä kuulokojemalli, jossa on pieni kuuloke korvan sisään menevän johdon päässä. Nämä tunnetaan usein myös nimellä tippikoje. Kuuloke korvassa kuulokojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu Kuulokojeen pinnan ja mikrofonien puhdistaminen,  tippien ja vahasuojien vaihtaminen, kojeen kuivaaminen tarvittaessa, korvageelin käyttö, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit kuuloke korvassa -kuulokojeiden ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Korvakäytäväkojeet (IIC, CIC, ITC ITE) ovat yksilöllisesti mittatilaustyönä korvakäytävän mukaan valmistettuja kuulokojeita, jotka sijaitsevat kokonaan tai osittain korvakäytävässä. Korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kojeen pinnan puhdistus, vahasuojan tarkastaminen ja tarvittaessa vaihtamine, kojeen säännöllinen kuivaaminen ja ilmastointiaukkojen puhdistaminen, sekä korvageelin ja tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Haku