Hyppää sisältöön
Kuulokojeiden kuivauslaite

Alennus

57.80 68.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 68.00.

Helppokäyttöinen PerfectDry Lux kuulokojeiden kuivauslaite sopii kuulokojeiden ja korvakappaleiden kuivaamiseen. Soveltuu kaikille kuulokojeille, myös ladattaville.

Kuulokojeen säännöllinen k...

Helppokäyttöinen PerfectDry Lux kuulokojeiden kuivauslaite sopii kuulokojeiden ja korvakappaleiden kuivaamiseen. Soveltuu kaikille kuulokojeille, myös ladattaville.

Kuulokojeen säännöllinen kuivaaminen lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta. Kuivaamiseen oivallinen apuväline on PerfectDry Lux kuivauslaite, jonka UV-C valo tappaa mikrobeja, bakteereja ja sieniä.

Kuivauslaitteen UV-C valo mahdollistaa kaikkien kuulokojeen pintojen tavoittamisen kuivaamista varten. Kuumailmatuuletus takaa kosteudenpoiston kuulokojeista. Kuulolaitteen paristot tai ladattavat akut voidaan jättää kojeeseen kuivauksen ajaksi.

PerfectDry Lux:in käyttöä suositellaan päivittäin kuulolaitteille, jotta niiden akustiset ominaisuudet, luotettavuus sekä hygienia säilyvät.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

PerfectDry Lux -kuulokojeiden kuivauslaite

Tekniset tiedot:

Mitat / ulkopuoli: 70x21x51 mm
Mitat / sisäpuoli: 93x48x76 mm
Paino: 144 g
Maks. teho: 4W
Kuivauslämpötila: 35°C
Kuivauksen kesto: 45 min
Liittimet: USB-kaapeli – mikro USB

Toimii verkkovirralla

Kuivausaika 45 min, mutta kojeen ja korvakappaleen voi jättää laitteeseen myös yön yli.

Laitteessa on patentoitu pulssi-ilmakuivausjärjestelmä, jonka ansiosta tarvittava kuivausaika lyhenee ja tehontarve vähenee. Laitteen lämpötilaa tarkkaillaan elektronisesti, jotta maksimilämpötila 35 °C  säilyy huonelämpötilasta riippumatta. Samalla estetään puhdistettavien kuulokojeiden vahingoittuminen. Laite sammuu automaattisesti kuivauksen jälkeen.

Takuu 36 kk:tta.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Mitä puhdistustarvikkeita tarvitsen?

Kuulokojeita on eri tyyppisiä ja niille suositellut puhdistustarvikkeet ovat erilaisia:

Perinteisien korvan takana pidettävien kuulokojeiden, eli korvantauskojeiden (BTE-kojeet) puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kuulokojeen pinnan puhdistaminen, korvakappaleen pesu ja kuivaus, väliletkun vaihtaminen, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvantauskojeen ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Kuuloke korvassa -kuulokoje (RIC, RIE, RITE) on korvan takana pidettävä kuulokojemalli, jossa on pieni kuuloke korvan sisään menevän johdon päässä. Nämä tunnetaan usein myös nimellä tippikoje. Kuuloke korvassa kuulokojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu Kuulokojeen pinnan ja mikrofonien puhdistaminen,  tippien ja vahasuojien vaihtaminen, kojeen kuivaaminen tarvittaessa, korvageelin käyttö, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit kuuloke korvassa -kuulokojeiden ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Korvakäytäväkojeet (IIC, CIC, ITC ITE) ovat yksilöllisesti mittatilaustyönä korvakäytävän mukaan valmistettuja kuulokojeita, jotka sijaitsevat kokonaan tai osittain korvakäytävässä. Korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kojeen pinnan puhdistus, vahasuojan tarkastaminen ja tarvittaessa vaihtamine, kojeen säännöllinen kuivaaminen ja ilmastointiaukkojen puhdistaminen, sekä korvageelin ja tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Haku