Hyppää sisältöön
Puhdistusliina

3.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 3.00.

Pakkaus sisältää kuulolaitteen yhden puhdistusliinan. Puhdistusliina on kätevä apuri kuulolaitteen pintojen puhdistukseeni.

Tämä mikrokuituliina on valmistettu polyesterin ja polyamidin sek...

Pakkaus sisältää kuulolaitteen yhden puhdistusliinan. Puhdistusliina on kätevä apuri kuulolaitteen pintojen puhdistukseeni.

Tämä mikrokuituliina on valmistettu polyesterin ja polyamidin sekoitteesta (80 % Polyesteri / 20 % Polyamidi). Kuulolaitteen säännöllinen puhdistus lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta.

 

Määrä

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Kuulokojeiden kotihuoltosetti sisältää 25 kpl kosteita, yksittäin pakattuja puhdistuspyyhkeitä, 4 kpl kuivaustabletteja ja puhdistusliinan.

Kuulokojeiden kotihuoltosetti

Alennus

20.00 23.00

Tutustu myös Kuulokojeiden kotihuoltosettiin. Setti sisältää puhdistusliinan lisäksi puhdistuspyyhkeitä ja kuivaustabletteja.

Puhdistusliina

  • Kätevä koko: 15 x 15 cm
  • Pakattu läpälliseen vinyylitaskuun, jossa puhdistusliinaa voi säilyttää
  • Sopiva kuulolaitteiden pintojen pyyhkimiseen

Vinkki:
Kuulolaitetta ei tule pestä vedessä tai upottaa veteen. Vesi ja liuottimet voivat vahingoittaa kuulolaitteen herkkiä elektronisia osia. Kun olet poistanut kojeen korvasta, pyyhi se pehmeällä, kuivalla liinalla. Mikäli kuulolaite joutuu kosketuksiin veden tai liuottimien kanssa, muista pyyhkiä se välittömästi kuivalla liinalla.

Myös kuulokojeen säilytysrasian mukana saat puhdistusliinan.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Mitä puhdistustarvikkeita tarvitsen?

Kuulokojeita on eri tyyppisiä ja niille suositellut puhdistustarvikkeet ovat erilaisia:

Perinteisien korvan takana pidettävien kuulokojeiden, eli korvantauskojeiden (BTE-kojeet) puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kuulokojeen pinnan puhdistaminen, korvakappaleen pesu ja kuivaus, väliletkun vaihtaminen, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvantauskojeen ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Kuuloke korvassa -kuulokoje (RIC, RIE, RITE) on korvan takana pidettävä kuulokojemalli, jossa on pieni kuuloke korvan sisään menevän johdon päässä. Nämä tunnetaan usein myös nimellä tippikoje. Kuuloke korvassa kuulokojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu Kuulokojeen pinnan ja mikrofonien puhdistaminen,  tippien ja vahasuojien vaihtaminen, kojeen kuivaaminen tarvittaessa, korvageelin käyttö, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit kuuloke korvassa -kuulokojeiden ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Korvakäytäväkojeet (IIC, CIC, ITC ITE) ovat yksilöllisesti mittatilaustyönä korvakäytävän mukaan valmistettuja kuulokojeita, jotka sijaitsevat kokonaan tai osittain korvakäytävässä. Korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kojeen pinnan puhdistus, vahasuojan tarkastaminen ja tarvittaessa vaihtamine, kojeen säännöllinen kuivaaminen ja ilmastointiaukkojen puhdistaminen, sekä korvageelin ja tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Haku