Hyppää sisältöön
Väliletku 3,1 mm 30 cm

3.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 3.00.

Väliletku 3,1 mm -pakkaus sisältää 30 cm kuulokojeen väliletkua, jonka ulkohalkaisija, eli paksuus on 3,1 mm. 

3,1 mm väliletku on yleisimmin käytetty väliletkun koko.

Kirkas ja huomaamato...

Väliletku 3,1 mm -pakkaus sisältää 30 cm kuulokojeen väliletkua, jonka ulkohalkaisija, eli paksuus on 3,1 mm. 

3,1 mm väliletku on yleisimmin käytetty väliletkun koko.

Kirkas ja huomaamaton väliletku on muovinen letku kuulokojeen ja korvakappaleen välille. Väliletku yhdistää korvakappaleen kuulokojeeseen. Letku sopii kaiken merkkisiin BTE-korvantauskojeisiin, joissa on kova korvakappale. Pehmeän ja taipuisan materiaalin ansiosta muoviletkua on helppo leikata itselle sopivan pituiseksi ja se on helppo asentaa kuulokojeen ja korvakappaleen välille. 30cm letku riittää useampaan vaihtokertaan.

Tutustu myös puhdistussettiin, joka sisältää väliletkun.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Väliletku 3,0 mm sopii perinteisten korvantauskojeiden ja korvakappaleiden välille. Letkusta voi itse leikata sopivan kokoisen pätkän.

Väliletku 3,1 mm 100 cm

8.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 8.00.

Tarvitsetko pidemmän pätkän letkua?

Kuulolaitteen väliletku vaihdetaan tarvittaessa, viimeistään silloin kun letku alkaa kovettua tai kellastua. Suosittelemme letkun vaihtoa vähintään 1 kk välein.

Ottakaa yhteyttä kuulonhuollon asiantuntijaanne, jos haluatte tarkastaa kuulokojeisiinne sopivan letkun mitan ja koon.

Katso opastusvideo korvantauskojeen väliletkun vaihtamisesta.  

Mistä tiedän mikä väliletku kuulokojeeseeni sopii?

Korvakappaleen ja kuulokojeen välille tulevia letkuja on erilaisia. Sopiva letku riippuu siitä, onko korvakappale pehmeä vai kova.

Mikäli korvakappale on kova ja siinä on koukku, sopii siihen väliletku 3,1 mm tai väliletku 4,0 mm.  Näiden letkujen sisähalkaisija on sama, eli väliletkun koolla ei ole merkitystä siihen, pysyykö väliletku kiinni korvakappaleen ja kuulokojeen koukuissa vai ei.  Mikäli letku ei pysy kiinni, voi kuulokojeen tai korvakappaleen koukku olla vioittunut.

Mikäli käytössäsi on pehmeä korvakappale, sopii käyttöösi Plusletku lukolla tai taivutettu letku lukolla.

Miksi kuulokojeen väliletku pitää puhdistaa ja vaihtaa?

On tärkeää huolehtia hyvin kuulokojeista, korvakappaleista ja väliletkusta parhaan mahdollisen kuulemisen varmistamiseksi. Jos väliletku on kovettunut ja kellastunut valon, säteilyn ja lämpötilavaihteluiden vaikutuksesta  tai korvavahan takia, äänen kulkeutuminen heikkenee ja kuuleminen huonontuu. Mikäli letku on päässyt kovettumaan, saattaa kuulokojeen tai korvakappaleen koukku rikkoontua letkua irrotettaessa.  Siksi on tärkeää puhdistaa myös väliletku päivittäin ja vaihtaa tarvittaessa uuteen n 4-6 viikon välein.

Korvakappaleen ja letkun puhdistamiseen suosittelemme esimerkiksi Multitool-työkalua, puhdistusrasseja ja ilmapumppua.

Minkä pituinen kuulokojeen väliletkun pitää olla?

Kuulokojeen letku on sopivan pituinen, kun se pysyy tukevasti korvan aikana, eikä paina tai kipeytä korvalehteä. Mikäli letku on liian lyhyt, kuulukoje painaa ja saattaa kipeyttää korvalehden. Jos taas väliletku on liian pitkä, kuulokoje pääsee heilumaan tai jopa tippumaan korvan takaa.

Mikäli entinen väliletku on ollut sopivan pituinen, leikkaa uusi väliletkun saman pituiseksi. Mikäli vanha letku on kellastunut ja kovettunut, kannattaa uusi letku leikata noin millin pidemmäksi kuin vanha.

Haku