Hyppää sisältöön
Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti

Etu

21.25 25.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti on suunniteltu helpottamaan BTE kuulokojeiden ja korvakappaleiden puhdistusta, kuivausta ja kotihuoltoa. Tuote on aiemmin ollut valikoimis...

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti on suunniteltu helpottamaan BTE kuulokojeiden ja korvakappaleiden puhdistusta, kuivausta ja kotihuoltoa. Tuote on aiemmin ollut valikoimissamme nimellä Puhdistussetti.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti sisältää puhdistusliinan, ilmapumpun, väliletkun (30 cm) ja puhdistustabletteja (20 kpl).

 

 

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti sisältää puhdistusliinan, väliletkua, yksittäin pakattuja kosteita puhdistusliinoja, kuivaus- ja puhdistustabletteja.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti

Alennus

30.60 36.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Onko kuulokojeiden kotihuollosta muodostunut sinulle jo rutiini? Löytyykö kotoasi ilmapumppu? Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssettiin olemme valinneet tuotteita, joiden avulla sinun on helppo pitää kuulokojeet ja korvakappaleet puhtaana & kuivana.

Päivittäin: Pyyhi kuulokoje puhtaalla kuivalla liinalla käytön jälkeen.
Viikottain: Pese korvakappale ja puhdista vaikku korvakappaleen ääni- ja ilmastointikanavista. Kuivaa korvakappale pehmeällä liinalla ja puhalla ilmapumpulla vesi pois ääni- ja ilmastointikanavista.
Kerran kuukaudessa: Vaihda korvakappaleen väliletku vähintään kerran kuussa. Puhdista korvakappale ja laita se likoamaan puhdistustabletin kanssa vedellä täytettyyn purkkiin. Korvakappaleen voi jättää purkkiin yön yli. Huuhtele ja kuivaa korvakappale aamulla. Tämän jälkeen korvakappale on taas käyttövalmis.

Katso tarkemmat ohjeet ja video-opastus korvantauskojeen puhdistamiseen täältä.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti:

Tuotteet erikseen ostettuna yhteensä 25 €.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Missä kuulokojemalleissa käytetään korvakappaletta?

Perinteisellä koukulla varustetuissa korvantauskojeissa (BTE) käytetään korvakappaletta, joka täytyy puhdistaa säännöllisesti. Puhdistustarve on yksilöllinen korvan erittämästä korvavahasta riippuen.  Suosittelemme korvakappaleen pesua sekä väliletkun vaihtoa vähintään 1 kk välein. Kuulokojeiden käyttöohjeista löydät lisätietoa kuulokojeittesi puhdistuksesta. Mikäli teillä on kysyttävää kuulokojeiden malli- ja merkkikohtaisesta huoltamisesta ja puhdistamisesta, ottakaa yhteyttä kuulokojeidenne maahantuojaan tai kuulonhuollon ammattilaiseen.

Mistä tiedän mikä väliletku kuulokojeeseeni sopii?

Korvakappaleen ja kuulokojeen välille tulevia letkuja on erilaisia. Sopiva letku riippuu siitä, onko korvakappale pehmeä vai kova.

Mikäli korvakappale on kova ja siinä on koukku, sopii siihen väliletku 3,1 mm tai väliletku 4,0 mm. Näiden letkujen sisähalkaisija on sama, eli väliletkun koolla ei ole merkitystä siihen, pysyykö väliletku kiinni korvakappaleen ja kuulokojeen koukuissa vai ei. Mikäli letku ei pysy kiinni, voi kuulokojeen tai korvakappaleen koukku olla vioittunut.

Mikäli käytössäsi on pehmeä korvakappale, sopii käyttöösi Plusletku lukolla tai taivutettu letku lukolla.

Miksi kuulokojeen väliletku pitää puhdistaa ja vaihtaa?

On tärkeää huolehtia hyvin kuulokojeista, korvakappaleista ja väliletkusta parhaan mahdollisen kuulemisen varmistamiseksi. Jos väliletku on kovettunut ja kellastunut valon, säteilyn ja lämpötilavaihteluiden vaikutuksesta  tai korvavahan takia, äänen kulkeutuminen heikkenee ja kuuleminen huonontuu. Mikäli letku on päässyt kovettumaan, saattaa kuulokojeen tai korvakappaleen koukku rikkoontua letkua irrotettaessa.  Siksi on tärkeää puhdistaa myös väliletku päivittäin ja vaihtaa tarvittaessa uuteen n 4-6 viikon välein.

Minkä pituinen kuulokojeen väliletku pitää olla?

Kuulokojeen letku on sopivan pituinen, kun se pysyy tukevasti korvan aikana, eikä paina tai kipeytä korvalehteä. Liian lyhyt väliletku painaa ja saattaa kipeyttää korvalehden. Jos taas väliletku on liian pitkä, kuulokoje pääsee heilumaan tai jopa tippumaan korvan takaa.

Mikäli entinen väliletku on ollut sopivan pituinen, leikkaa uusi väliletkun saman pituiseksi. Mikäli vanha letku on kellastunut ja kovettunut, kannattaa uusi letku leikata noin millin pidemmäksi kuin vanha.

Haku