Hyppää sisältöön
Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti

Etu

30.60 36.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti sisältää puhdistusliinan, väliletkun (30 cm), kuivaustabletteja (4 kpl), yksittäin pakattuja kosteita puhdistuspyyhkeitä (25 kpl)...

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti sisältää puhdistusliinan, väliletkun (30 cm), kuivaustabletteja (4 kpl), yksittäin pakattuja kosteita puhdistuspyyhkeitä (25 kpl) ja puhdistustabletteja (20 kpl).

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti on suunniteltu helpottamaan korvantauskuulokojeiden (BTE) ja korvakappaleiden puhdistusta, kuivausta ja kotihuoltoa.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti sisältää puhdistustabletteja, puhdistusliinan, ilmapumpun ja 30 cm väliletkua.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussetti

Alennus

21.25 25.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Oletko juuri saanut korvantauskuulokojeen? Tutustu Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon aloitussettiin, johon olemme valinneet juuri ne puhdistus- ja kuivaustarvikkeet, joilla pääset alkuun kuulokojeen ja korvakappaleen kotihuollossa.

Kuulokojeiden ja korvakappaleiden kotihuollon täydennyssetti
 • Puhdistusliina (liinan koko 15 cm x 15 cm)
 • Kuivaustabletti (4 kpl)
 • Puhdistustabletti ( 20 kpl)
 • Väliletku (30 cm)
 • Cedis Puhdistuspyyhe (25 kpl) HUOM!  Sisältää bentsisotiatsolinonia. Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä joutumasta luontoon. Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Tällä hetkellä toimitettavissa tuotteissa viimeinen käyttöpäivä 12/2024.

Tuotteet erikseen ostettuna yhteensä 36 €.

Kuulokojeen puhdistus:

Päivittäin: Pyyhi kuulokoje puhtaalla kuivalla liinalla käytön jälkeen.
Viikottain: Pyyhi kuulokoje kostealla, desinfioivalla puhdistuspyyhkeellä ja kuivaa koje pehmeällä liinalla. Huomioithan kuitenkin, että mikäli käytössäsi on ladattavat kuulokojeet, vältä koskettamasta kuulokojeen latausantureihin/-liittimiin kostealla puhdistuspyyhkeellä. Pese korvakappale ja puhdista vaikku korvakappaleen ääni- ja ilmastointikanavista. Kuivaa korvakappale pehmeällä liinalla ja puhalla ilmapumpulla vesi pois ääni- ja ilmastointikanavista.
Kerran kuukaudessa: Vaihda korvakappaleen väliletku vähintään kerran kuussa. Puhdista korvakappale ja laita se likoamaan puhdistustabletin kanssa vedellä täytettyyn purkkiin. Korvakappaleen voi jättää purkkiin yön yli. Huuhtele ja kuivaa korvakappale aamulla. Tämän jälkeen korvakappale on taas käyttövalmis.
Tarvittaessa: Kuivaa kuulokoje kuivaustabletin avulla, mikäli olet ollut ulkoilemassa sateisella säällä, olet hikoillut paljon, tai ollut esimerkiksi purjehtimassa tai muussa kosteassa ympäristössä.

Katso tarkemmat ohjeet ja video-opastus korvantauskojeen puhdistamiseen täältä.

Kuulokojeiden kotihuoltosetin tuotteiden käyttöohjeet:

Cedis puhdistuspyyhkeet:

 1. Puhdista kuulokoje ja korvakappale kostealla Cedis puhdistuspyyhkeellä.
 2. Anna puhdistusliinan desinfioivien aineiden vaikuttaa minuutin ajan.
 3. Pyyhi kuulokoje huolellisesti kuivalla liinalla. Tähän voit käyttää esimerkiksi setin mukana tulevaa puhdistusliinaa. Puhdistus kuivalla liinalla on tärkeää iho-oireiden välttämiseksi.
Cedis kuivaustabletti:
 1. Ota kotoa löytyvä purkki, jossa tiivis kansi
 2. Paina kuivaustabletti ulos levystä ja aseta se purkkiin
 3. Avaa kuulolaitteen paristokotelo, poista paristo ja laita koje samaan purkkiin kuivaustabletin kanssa
 4. Sulje kansi tiiviisti
 5. Anna kuulolaitteen olla purkissa vähintään 7 tuntia tai yön yli.

Tablettia voi käyttää useamman kerran. Kun tabletti oranssi väri vaihtuu vaaleaksi, se tulisi vaihtaa uuteen.

Jos kuulolaite kastuu kokonaan, poista paristo ja anna sen kuivua rauhassa, ennen kuin laitat pariston paikalleen ja kokeilet sen toimintaa. Kuulokojeita ja korvakappaleita voi myös kuivata niille erikseen tarkoitetulla kuivauslaitteella.

Cedis puhdistustabletti:
 1. Laita lasiin tai purkkiin vettä.
 2. Lisää Cedis puhdistustabletti veden sekaan.
 3. Irrota korvakappale kuulokojeesta ja väliletkusta ja laita korvakappale purkkiin, jossa on puhdistustabletti ja vettä.
 4. Anna korvakappaleen liota vähintään 15 minuuttia tai pidemmän aikaa riippuen kuinka tiukassa lika on.
 5. Kun vaha on pehmentynyt ja irronnut, ota korvakappale vedestä ja huuhdo se vielä lämpimän veden alla
 6. Varmista vielä puhdistussiimalla, puhdistusnauhalla tai puhdistusrassilla, ettei aukoissa ja kanavissa ole vahaa ja kuivaa korvakappale hyvin kuivauspumpulla, kuivaustablettien avulla tai kuivauslaitteella. Korvakappaleen pinnan voi myös kuivata pudistusliinalla.
 7. Kiinnitä uusi väliletku kojeeseen ja ota koje käyttöön.

Ethän käytä puhdistustabletteja kuulokojeen puhdistukseen.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Missä kuulokojemalleissa käytetään korvakappaletta?

Perinteisellä koukulla varustetuissa korvantauskojeissa (BTE) käytetään korvakappaletta, joka täytyy puhdistaa säännöllisesti. Puhdistustarve on yksilöllinen korvan erittämästä korvavahasta riippuen.  Suosittelemme korvakappaleen pesua sekä väliletkun vaihtoa vähintään 1 kk välein. Kuulokojeiden käyttöohjeista löydät lisätietoa kuulokojeittesi puhdistuksesta. Mikäli teillä on kysyttävää kuulokojeiden malli- ja merkkikohtaisesta huoltamisesta ja puhdistamisesta, ottakaa yhteyttä kuulokojeidenne maahantuojaan tai kuulonhuollon ammattilaiseen.

Mistä tiedän mikä väliletku kuulokojeeseeni sopii?

Korvakappaleen ja kuulokojeen välille tulevia letkuja on erilaisia. Sopiva letku riippuu siitä, onko korvakappale pehmeä vai kova.

Mikäli korvakappale on kova ja siinä on koukku, sopii siihen väliletku 3,1 mm tai väliletku 4,0 mm. Näiden letkujen sisähalkaisija on sama, eli väliletkun koolla ei ole merkitystä siihen, pysyykö väliletku kiinni korvakappaleen ja kuulokojeen koukuissa vai ei. Mikäli letku ei pysy kiinni, voi kuulokojeen tai korvakappaleen koukku olla vioittunut.

Mikäli käytössäsi on pehmeä korvakappale, sopii käyttöösi Plusletku lukolla tai taivutettu letku lukolla.

Miksi kuulokojeen väliletku pitää puhdistaa ja vaihtaa?

On tärkeää huolehtia hyvin kuulokojeista, korvakappaleista ja väliletkusta parhaan mahdollisen kuulemisen varmistamiseksi. Jos väliletku on kovettunut ja kellastunut valon, säteilyn ja lämpötilavaihteluiden vaikutuksesta  tai korvavahan takia, äänen kulkeutuminen heikkenee ja kuuleminen huonontuu. Mikäli letku on päässyt kovettumaan, saattaa kuulokojeen tai korvakappaleen koukku rikkoontua letkua irrotettaessa.  Siksi on tärkeää puhdistaa myös väliletku päivittäin ja vaihtaa tarvittaessa uuteen n 4-6 viikon välein.

Minkä pituinen kuulokojeen väliletku pitää olla?

Kuulokojeen letku on sopivan pituinen, kun se pysyy tukevasti korvan aikana, eikä paina tai kipeytä korvalehteä. Liian lyhyt väliletku painaa ja saattaa kipeyttää korvalehden. Jos taas väliletku on liian pitkä, kuulokoje pääsee heilumaan tai jopa tippumaan korvan takaa.

Mikäli entinen väliletku on ollut sopivan pituinen, leikkaa uusi väliletkun saman pituiseksi. Mikäli vanha letku on kellastunut ja kovettunut, kannattaa uusi letku leikata noin millin pidemmäksi kuin vanha.

Haku