Hyppää sisältöön
Cedis puhdistuspyyhe 25 kpl

Alennus

8.50 10.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 10.00.

Cedis puhdistuspyyhe -pakkaus sisältää 25 kpl yksittäin pakattua kosteaa kuulokojeen ja korvakappaleen puhdistukseen tarkoitettua puhdistuspyyhettä. 

Kuulolaitteille ja korvakappaleille tarko...

Cedis puhdistuspyyhe -pakkaus sisältää 25 kpl yksittäin pakattua kosteaa kuulokojeen ja korvakappaleen puhdistukseen tarkoitettua puhdistuspyyhettä. 

Kuulolaitteille ja korvakappaleille tarkoitetut puhdistuspyyhkeet sopivat kaiken tyyppisiin kuulokojeisiin. Egger Cedis puhdistuspyyhkeet ovat helppo tapa huolehtia kuulokojeesi ja korvakappaleesi puhtaudesta. Ne puhdistavat ja desinfioivat kuulokojeet ja korvakappaleet.

HUOM! Puhdistuspyyhkeet toimitetaan aina postipakettina tuotteen koon vuoksi.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Cedis puhdistuspyyhe
  • Sopii kaikille kuulokojeille. Huom! Mikäli käytössäsi on ladattavat kuulokojeet, vältä koskettamasta kuulokojeen latausantureihin/-liittimiin kostealla pyyhkeellä.
  • Puhdistaa ja desinfioi: tehokas bakteereja, viruksia ja sieniä vastaan
  • Helppokäyttöinen
  • Suositellaan säännöllistä käyttöä
  • Pakkauksessa 25 kpl yksittäin pakattuja pyyhkeitä
Käyttöohjeet
  1. Puhdista kuulokoje ja korvakappale kostealla Cedis puhdistuspyyhkeellä.
  2. Anna puhdistusliinan desinfioivien aineiden vaikuttaa minuutin ajan.
  3. Pyyhi kuulokoje huolellisesti kuivalla liinalla. Tähän voit käyttää esimerkiksi puhdistusliinaa. Puhdistus kuivalla liinalla on tärkeää iho-oireiden välttämiseksi.

HUOM!  Sisältää bentsisotiatsolinonia. Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä joutumasta luontoon. Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Tällä hetkellä toimitettavissa tuotteissa päiväys 12/2024.

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Eri kuulokojeille on erilaiset puhdistusohjeet. Katso kuulokojemallikohtaiset puhdistusohjeet:

Haku