Hyppää sisältöön
Ilmapumppu

Alennus

7.65 9.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 9.00.

Ilmapumpun avulla kuivaat korvakappaleiden ilmastointi- ja äänikanavat sekä väliletkun pesun jälkeen. Cedis ilmapumppu on todella helppokäyttöinen ja turvallinen.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Puhdistussetti sisältää puhdistustabletteja, puhdistusliinan, ilmapumpun ja 30 cm väliletkua.

Puhdistussetti

25.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Tutustu myös puhdistussettiin, joka sisältää ilmapumpun!

Cedis ilmapumppu on tarkoitettu kuulokojeen korvakappaleen ilmastointi- ja äänikanavan tyhjentämiseen vedestä pesun jälkeen. Korvakappaleen pesu ja kuivaus on hyvä suorittaa viikottain.

Ergonomisesti muotoillussa ilmapumpussa on hyvin ohut ja kestävä kromattu metallisuutin.
Pienikokoinen ja todella kevyt (0,031 kg) korvakappaleiden ja väliletkun huoltotarvike, joka kulkee kuulokojekäyttäjän mukana kätevästi myös matkalla.

Katso ohjeet ja opastusvideo korvantauskojeen puhdistuksesta ja ilmapumpun käytöstä täältä.

Muistathan vaihtaa korvakappaleeseesi myös väliletkun säännöllisesti.

 

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Missä kuulokojemalleissa käytetään korvakappaletta?

Perinteisellä koukulla varustetuissa korvantauskojeissa (BTE) käytetään korvakappaletta, joka täytyy puhdistaa säännöllisesti. Puhdistustarve on yksilöllinen korvan erittämästä korvavahasta riippuen.  Suosittelemme korvakappaleen pesua sekä väliletkun vaihtoa vähintään 1 kk välein. Kuulokojeiden käyttöohjeista löydät lisätietoa kuulokojeittesi puhdistuksesta. Mikäli teillä on kysyttävää kuulokojeiden malli- ja merkkikohtaisesta huoltamisesta ja puhdistamisesta, ottakaa yhteyttä kuulokojeidenne maahantuojaan tai kuulonhuollon ammattilaiseen.

Mitä puhdistustarvikkeita voin käyttää korvantauskojeen (BTE) puhdistamiseen?

Ilmapumpun ja väliletkun lisäksi korvantauskojeen puhdistukseen ja kotihuoltoon voidaan käyttää esimerkiksi puhdistusliinaa, Multitool-työkalua, puhdistusrassia,  puhdistusnauhoja, puhdistussiimaa ja puhdistussarjaa.

Kuulokoje kannattaa myös kuivata säännöllisesti. Kuulokojeen kuivauslaitteen avulla tämä sujuu helposti ja turvallisesti. Myös kuivaustablettien avulla kuivaus sujuu helposti.

Haku