Väliletku 3,1 mm (30 cm)

Hinta: 2,00 200
Määrä: kpl
  • Kirkas ja huomaamaton väliletku on muovinen letku kuulokojeen ja korvakappaleen välille.
  • Paksuus 3,1 mm  (yleisimmin käytetty koko)
  • 30 cm pätkissä.

KATSO OPASTUSVIDEO VÄLILETKUN VAIHTAMISESTA
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
Väliletku yhdistää korvakappaleen kuulokojeeseen. Pehmeän ja taipuisan materiaalin ansiosta muoviletkua on helppo leikata itselle sopivan pituiseksi ja se on helppo asentaa kuulokojeen ja korvakappaleen välille. 30cm väliletku riittää useampaan vaihtokertaan. 3,1 mm väliletku on yleisimmin käytetty koko.
Ottakaa yhteyttä kuulonhuollon asiantuntijaanne, jos haluatte tarkastaa kuulokojeisiinne sopivan väliletkun mitan ja koon.

Miksi väliletku pitää puhdistaa ja vaihtaa?
On tärkeää huolehtia hyvin kuulokojeista, korvakappaleista ja väliletkusta parhaan mahdollisen kuulemisen varmistamiseksi. Jos väliletku on kovettunut ja kellastunut valon, säteilyn ja lämpötilavaihteluiden vaikutuksesta  tai korvavahan takia, äänen kulkeutuminen heikkenee ja kuuleminen huonontuu. Siksi on tärkeää puhdistaa myös väliletku päivittäin ja vaihtaa tarvittaessa uuteen n 4-6 viikon välein.

 
KATSO OPASTUSVIDEO VÄLILETKUN VAIHTAMISESTA