Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetPidä kuulokojeet kunnossa

Takaisin
Pidä kuulokojeet kunnossa ja korvat terveinä kesäseikkailuissa.

Pidä herkät korvasi ja kuulokojeet kunnossa kesämenoissa

Kesällä hikoilemme enemmän, mikä voi aiheuttaa kosteuden pääsemisen kuulokojeiden sisään. Rannalla ja vesillä liikkuessasi kojeet voivat joutua kosketuksiin meriveden, hiekan tai aurinkosuojavoiteiden kanssa. Suolaisen veden suolakiteet voivat päästä kojeittesi sisälle vahingoittaen koneistoa, hiekka tukkii helposti mikrofoniaukot ja aurinkosuojavoiteiden kemikaalit saattavat vahingoittaa kojeiden muovikuorta. Tämän vuoksi onko tärkeää, että kuulokojeet kunnossa myös kesällä.

Myös herkät korvakäytävät voivat tarvita erityishoivaa kesäkelissä, mikäli korvavahaa erittyy paljon tai korvakäytävän iho kutisee.

Voit nauttia kesämenoissasi täysillä, kun muistat kesäpäiväsi päätteeksi nämä helpot vinkit, sekä huoltotoimenpiteet, jolla pidät kuulokojeet kunnossa

 • Tarkasta kosteus avaamalla paristokotelo ja anna kojeiden kuivua paristoluukku avoimena tai kuivaa kojeet tehokkaasti ja nopeasti kuulokojeiden kuivauslaitteella, jonka UV-C valo tuhoaa samalla mikrobeja, bakteereja ja sieniä.
 • Vältä koskettelemasta kuulokojeitasi hiekkaisilla tai multaisilla käsillä.
 • Poista kuulokojeet korvista lisätessäsi aurinkosuojatuotteita, hyttyskarkotetta tai muita kemikaaleja, kuten hiuskiinnettä tai kasvorasvaa.
 • Älä säilytä kuulokojeitasi suorassa auringonvalossa tai kuumassa autossa. Kuulokojeiden muovinen kotelo voi sulaa kovassa kuumuudessa.
 • HUOM! Myös kuulokojeiden ilmasinkkiparistojen kesto voi vaihdella, jos säilytät niitä joko liian kuumassa tai vastaavasti liian kylmässä.
 • Matkustaessasi lentokoneella, muista pakata kuulokojeparistot käsimatkatavaroihin.
 • Lisää ennen nukkumaan menoa Vaxol-korvasuihketta, jos korviin on kertynyt pehmitettävää korvavahaa tai haluat lievittää korvakäytävän kuivumisesta aiheutuvaa kutinaa. Farmaseuttisesti puhdistettu ja antibakteerinen oliiviöljy-suihke sisältää myös E-vitamiinia, joka vahvistaa korvakäytävän herkkää ihoa.

Vinkit kesän musiikkitapahtumiin!

Kesä ja kokemukset ovat erityisiä & ainutlaatuisia, kuten on kuulommekin!
Lue vinkkimme onnistuneeseen ja turvalliseen festarikokemukseen, josta korvatkin kiittävät!

 • Suojaa herkkä kuulosi: Äänet nousevat musiikkitapahtumissa helposti korkealle tasolle (yli 85dB). Laadukkaat kuulonsuojaimet suojaavat kuuloasi ja estävät kuulovaurion syntymisen ja korvien soimisen. Ne vähentävät haitallista melua säilyttäen samalla musiikin luonnollisen soinnin ja mahdollistavat puheen kuulemisen ympärilläsi.
 • Pidä taukoja: Festarit voivat olla intensiivisiä ja meluisia. Pidä säännöllisesti taukoja hiljaisemmissa paikoissa, jotta kuulosi voi levätä ja palautua. Näin voit nauttia pidempään ilman haitallisia vaikutuksia.
 • Ota etäisyyttä kaiuttimiin: Pysy kohtuullisella etäisyydellä suurista kaiuttimista, jotta voit kuulla musiikin selkeästi.
 • Huomioi ympäristösi: Festareilla on paljon muutakin melua. Huomioi ympäristössäsi olevat melulähteet, kuten lavaräjähteet, ilotulitteet tai äänekkäät koneet. Ole tietoinen näistä äänistä ja suojaa korvasi tarvittaessa.
 • Lapsen kanssa konsertissa: Käytä pienillä lapsilla kuppisuojaimia, sillä korvatulppien oikeaoppinen käyttö on usein lapsille haasteellista.
 • Pidä hauskaa turvallisesti: Kuulonsuojauksen ei tarvitse pilata festarifiilistäsi. Päinvastoin, se auttaa sinua nauttimaan musiikista ja festaritunnelmasta pidempään ja turvallisemmin! Äänenvoimakkuuden tasoja voi olla mielenkiintoista tarkkailla puhelimesta desibeli-sovelluksen avulla.
 • Kuulon suojauksen tärkeydestä vinkkaaminen myös läheiselle on ystävän teko!

P.S. Tiesithän, että on erityisen tärkeää, että myös heikentynyttä kuuloa suojataan melulta, koska melu saattaa heikentää kuuloasi entisestään.

Tutustu Pluggerz -korvatulppiin ja hyödynnä KESÄALE 15% Voimassa 3.6.2024-26.7.2024.
Kaikki mallit nyt huippuedullisesti kesähinnoin:

Kaikki mallit sisältävät:

kaksi paria eri kokoisia korvatulppia: S/M ja M/L- koot,
sekä kätevän säilytyskotelon, jossa korvatulpat kulkevat siististi mukana avainnipussa, lompakossa tai käsilaukussa.


Haku