Hyppää sisältöön
Kuulolaitteen paristojen säilytysrasia avaimenperä (Rayovac)

Alennus

2.55 3.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 3.00.

Rayovac kuulolaitteen paristojen säilytysrasia on helppo tapa kuljettaa mukana kuulokojeen varaparistoja.  Tämä kuulolaitteiden paristojen säilytysrasia on samalla kätevästi mukana kulkeva a...

Rayovac kuulolaitteen paristojen säilytysrasia on helppo tapa kuljettaa mukana kuulokojeen varaparistoja.  Tämä kuulolaitteiden paristojen säilytysrasia on samalla kätevästi mukana kulkeva avaimenperä. Voit siis huoletta kantaa mukanasi kolmea varaparistoa ja ne kulkevat kätevästi avainnipussa omassa pienessä kotelossa, missä ikinä oletkin.

Rayovac kuulolaitteen paristojen säilytysrasia -avaimenperä on helposti avattava ja siihen mahtuu 3 kpl kuulolaitteiden ilma-sinkkiparistoa: koot 10,13,312 ja 675

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Väri: musta
Materiaali: muovi
Koko: 40 mm x 22mm

Vinkki:
Kuulolaitteiden varaparistoja on hyvä pitää mukana myös lyhemmillä matkoilla.  Tärkeää on säilyttää näitä kuulokojeparistoja oikeaoppisesti, ettei kuumuus, terävät tavarat taskussa ja kassissa vaurioita uusia paristoja.

Mikäli haluaisit myös testata paristojen virtaa aina silloin tällöin, myös paristotesteristä löytyy paristojen säilytystä varten lokero.

Miten kuulokojeparistoja kannattaa säilyttää?

Kuulotarvikkeesta ostetuissa paristoissa keskimääräinen varastointiaika avaamattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Pakkauksia voi siis huoletta ostaa isompiakin määriä. Parasta ennen- päiväys löytyy pakkauksen takaa. Paristokiekkopakkaus avataan takapuolelta, jossa on uudelleen suljettava luukku.

Kuulotarvikkeesta ostetuissa paristoissa keskimääräinen varastointiaika avaamattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Pakkauksia voi siis huoletta ostaa isompiakin määriä. Parasta ennen- päiväys löytyy pakkauksen takaa. Paristokiekkopakkaus avataan takapuolelta, jossa on uudelleen suljettava luukku.

Suosituksia kuulokojeparistojen säilytykseen

  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä

  • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää

  • Älä laita paristoja jääkaappiin. Myös kylmä sää talvella voi heikentää paristojen laatua ja lyhentää niiden käyttöikää. Kojeita kannattaa tästä huolimatta käyttää myös pakkasilla, mutta muista tarkastaa kojeet päivittäin. Jätä ne kuivumaan yöksi paristoluukku avoimena, jotta kosteus pääsee haihtumaan koneistosta.

  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan tai kuulokojeparistoille tarkoitetussa säilytyskotelossa. Älä laita paristoja irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon.

  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Mikäli paristoja niellään vahingossa, ota yhteys lääkäriin.

  • Pakkaa kuulokojeiden ilma-sinkki paristot käsimatkatavaroihin matkustaessasi lentokoneessa.

Haku