SÄÄSTÄ 3 €
  • Puhdistussetti sisältää väliletkun, puhdistusliinan, ilmapumpun ja puhdistustabletteja.

Korvantauskojeiden (BTE) puhdistussetti

Hinta: 22,00

Ilmapumppu
Väliletku 3,1 mm (30 cm)
Puhdistusliina
Cedis Puhdistustabletti 20 kpl
Määrä: kpl
Korvantauskojeiden (BTE) Puhdistussetti sisältää:
  • 1 ilmapumppu
  • 1 puhdistusliina
  • 30cm väliletku 3,1 mm
  • 20kpl puhdistustabletteja 
KATSO OPASTUSVIDEO KORVANTAUSKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA PUHDISTUSSETIN TUOTTEIDEN KÄYTÖSTÄ
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.

KORVANTAUSKOJEEN JA KORVAKAPPALEEN PUHDISTUS


Päivittäin – pyyhi kuulokoje puhtaalla kuivalla liinalla käytön jälkeen

Viikoittain – pese korvakappale esim. lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Puhdista mahdollinen vaikku korvakappaleen ääni- ja ilmastointikanavista pienellä harjalla, rassilla, siimalla tai nauhalla. Kuivaa korvakappale pehmeällä liinalla ja puhalla vesi pois ääni- ja ilmastointikanavista ilmapumpulla.

Kerran kuukaudessa – vaihda korvakappaleen väliletku vähintään kerran kuussa. Puhdista korvakappale normaaliin tapaan ja jätä se likoamaan yön yli puhdistustabletin kanssa pieneen vedellä täytettyyn purkkiin. Korvakappale on käyttövalmis, kun olet huuhdellut ja kuivannut sen aamulla.

Kuulokojeiden käyttö-ohjeista löydät lisätietoa kuulokojeittesi puhdistuksesta. Mikäli teillä on kysyttävää kuulokojeiden malli- ja merkkikohtaisesta huoltamisesta ja puhdistamisesta, ottakaa yhteyttä kuulokojeidenne maahantuojaan tai kuulonhuollon ammattilaiseen.

MIHIN KOJEISIIN PUHDISTUSSETTI SOPII?

Puhdistussetti soveltuu perinteisiin korvantauskojeisiin, eli korvan takana pidettäviin kuulokojeisiin, joita kutsutaan myös BTE-kuulokojeiksi. Vahvistin on kuulokojeen muovisen kuoren sisällä, josta ääni kulkeutuu korvaan muovisen väliletkun läpi. Korvantauskojeessa yleisimmin käytetty korvaosa on korvakappale, joka valmistetaan käsityönä audionomin ottaman mallin mukaan joko akryylista tai silikonista, ja vaatii säännöllistä ja oikeaoppista puhdistusta. Kojeen ja korvakappaleen yhdistävä väliletku on puolestaan kertakäyttöinen kuulotarvike, joka on vaihdettava vähintään kerran kuussa tai useammin, jos se kellastuu tai kovettuu nopeammin.